Over ons

Wij zijn Ester en Lonneke en heten je van harte welkom bij Vlotty! Leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop. Wij zijn twee vriendinnen en onwijs trotse moeders. Lonneke heeft 3 dochters: Mila, Anna en Lily en Ester heeft 2 jongens en 1 meisje: Lars, Daan en Suus. We hadden beiden de droom om een eigen bedrijfje te gaan starten. En kwamen op het idee om een webshop met kinderkleding te gaan beginnen. Waarom kinderkleding? Omdat wij het belangrijk en leuk vinden dat onze kinderen trendy gekleed zijn. En wat is er dan leuker om zelf een webshop met kinderkledingwinkel te starten!

De betekenis van de naam Vlotty
Wij krijgen vaak de vraag waar Vlotty precies voor staat. Toen we het plan hadden om een webshop met kinderkleding te gaan starten hoorde daar natuurlijk ook een naam bij. We zochten een naam waarbij we elke letter een betekenis konden geven. Een naam waar de kinderen centraal staan. Zo kwamen we op Vrolijk, Lief, Ondeugend en Trendy. Om de naam nog wat speelser te laten klinken hebben we er Vlotty van gemaakt. En waarom het olifantje? Bij onze kinderen is de olifant een favoriet dier en wij denken dat dit geldt voor veel kinderen.

Wat vinden we belangrijk?
We vinden het belangrijk dat jij je ‘thuis’ voelt in onze webshop. Je kunt van ons verwachten dat we je snel te woord staan en antwoord geven op al je vragen. Tevens zorgen we dat jouw bestelling met alle zorg en aandacht ingepakt wordt. Als de bestelling bij jou thuis afgeleverd wordt is het voor jullie een feestje om het uit te pakken. We houden van transparantie, een open communicatie vinden wij erg belangrijk. Dus als je op– of aanmerkingen hebt over Vlotty horen wij dit graag. Op deze manier kunnen wij werken naar een nog betere webshop.

Vlotty Social media
Wij zijn ook actief op social media. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram. Door ons te liken en te volgen blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. Tevens zetten wij hier leuke acties op en kun je artikelen winnen. Ook kun je op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief. Elke twee weken verschijnt er een nieuwsbrief in jouw mailbox.

Veel winkelplezier!

Lieve groet,

Ester & Lonneke

p.s. Als je een leuke aankoop bij ons hebt gedaan, stuur je ons dan even een foto via Instagram of Facebook?

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »