Vlotty online!!!

  • Geplaatst op
  • 0
Vlotty online!!!

Vlotty online!!!

 

Inmiddels zijn we al weer een paar weken online. Wat vonden wij het leuk, maar ook spannend, om op 1 maart onze webshop aan jullie te laten zien. Na een aantal maanden hard werken kwam eindelijk het moment om het te delen. We hebben veel leuke en positieve reacties gekregen. Een webshop die overzichtelijk, vrolijk en toch ook persoonlijk is. Dit was ook hoe we het voor ogen hadden.

 

1 maart 2017

De webshop is online en nu is het wachten op de eerste bestelling…. Gelukkig krijg ik om 8:42 uur een berichtje van Ester: ‘De eerste bestelling is binnen!!!!’ Wat super leuk! Om 9:22 uur stuur ik een berichtje naar Ester: ‘Weer een bestelling!’ Gelukkig de bestellingen via de webshop beginnen al te lopen. Samen met mijn dochter Mila loop ik naar Ester toe om de eerste bestelling samen af te handelen. Gelukkig werkt het systeem goed, de mails worden verstuurd en de juiste papieren worden geprint. Ester pakt de bestelling mooi in. Lars, Daan (zonen van Ester) en Mila kijken toe hoe het ingepakt wordt. Ze zijn ook enthousiast en stellen de nodige vragen. Nog een leuke ballon, een cadeautje en een handgeschreven briefje erbij. We maken een leuke vlog van onze eerste bestelling. Pfff dat vloggen is nog wel een beetje wennen….(de mensen die mij wat beter kennen weten dat dit niet mijn favoriete bezigheid is). Maar het geeft wel een goed beeld van waar we precies mee bezig zijn. Alles voor Vlotty! PostNL mag onze pakketjes gaan bezorgen, we zijn super trots! ’s Avonds komen we samen met onze kinderen en mannen om te vieren dat Vlotty officieel online is. We eten patat en ook nog een ijsje. Wat zijn we blij met onze mannen, Matthijs en Jordy, die achter ons staan. Ze geven ons de kans, zijn geduldig, denken met ons mee en helpen waar het kan. Het valt niet altijd mee als je vrouw/vriendin het veel over Vlotty heeft. J

 

Nog even in het kort wat we verder hebben gedaan:

-Op 6 maart hebben we de winnares bekend gemaakt van onze deel, like en win actie. Marit van Velzen was de winnares van het leuke jurkje van Retour. Op de foto, die zij ons stuurde, zagen we een blije dochter met het jurkje aan, leuk!

-We hebben al aan de nodige mensen onze collectie mogen laten zien. Leuk hoe enthousiast mensen hierover zijn. Vind jij het leuk om samen met een aantal vriendinnen onze collectie van dichtbij te bewonderen, mail dan naar info@vlotty.nl. We nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

-Op 18 maart was er een ‘ladies only’ georganiseerd in De Keet in Heerde. Een speciale middag waarvoor geld ingezameld werd voor het KWF, Stichting Alpe d’HuZes. Wij waren hierbij ook aanwezig en hebben twee waardebonnen beschikbaar gesteld voor de verloting.

 

Er komen nog steeds nieuwe items bij ons binnen, dus hou onze Facebookpagina en Instagram goed in de gaten. Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste collectie.

 

Lieve groet,

Ester&Lonneke

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »