Nog een maandje.....en dan gaan we online!!

  • Geplaatst op
  • 0
Nog een maandje.....en dan gaan we online!!

Zo daar gaan we dan, dinsdagavond 7 februari. Het is half 7 en ik haal Lonneke op om naar Sneek te gaan. Naar Sneek?? Ja naar Sneek! Daar zit Atty van O’Chill. O’Chill is een mooi meisjesmerk waar we nu voor het eerst heen gaan om te kijken of ook wij van Vlotty.nl het mogen gaan verkopen. We zijn enthousiast en blij nadat we ze hebben gezien op de Kleine Fabriek in de Rai te Amsterdam.

Onderweg praten we over van alles en nog wat….Het is gezellig! En ook zakelijk hebben we goede gesprekken, lekker warm in de auto rijdend door een sneeuwbui. Aangekomen in Sneek gaan we snel bij Atty naar binnen. Het is er knus, gezellig, mooi en de prachtige kleding hangt daar allemaal voor ons! ;-) Wat een bofkonten zijn wij! We hebben een leuk gesprek en we gaan de items bekijken die O’Chill voor de winter op de markt gaat brengen. We geloven onze ogen niet……de vloer ligt vol en we moeten keuzes gaan maken…..keuzes? Ja keuzes! Wat vinden jullie niet mooi……..uhm….Dit wordt echt een probleem! Gelukkig geeft Atty ons goede adviezen en tips en zo zijn we naar wat schuiven en brainstormen op een werkelijk fantastische collectie uitgekomen waarin we een rijke collectie jurkjes hebben samen kunnen stellen, maar ook sweaters, shirts en broeken! En het mooie is dat het ook nog eens een heel goed betaalbaar merk is! We zijn zeer tevreden en ook stiekem heel trots!

En wat blijkt……we mogen zelfs voor de zomer nog een collectie samen stellen! Nou dat lieten we ons geen twee keer zeggen! En ook dat is super goed gelukt! Gaaf, blij en tevreden gaan we weer terug naar Wapenveld en rijden we door een prachtige witte wereld! We kunnen niet wachten om online te kunnen gaan en de kinderen om ons heen in onze leuke merken gaan zien lopen! Rumbl, D-rak, Knot so Bad, Retour en O’Chill!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »