Daar zijn we dan....

  • Geplaatst op
  • 0
Daar zijn we dan....

Wauw, wat een ontwikkelingen allemaal. Zo droom je nog van een eigen onderneming……zo vind je de juiste persoon om mee samen te werken…… en zo zit je in een sneltrein waarbij er van alles maar dan ook echt van alles op je pad komt en we moeten bij vele perrons uitstappen om informatie te winnen en om stappen te kunnen maken. Maar wat zijn we blij en wat doen we alles met veel plezier! We leren elkaar zo goed kennen en vooral elkaars kwaliteiten! Heerlijk om daar op zo’n leuke en ontspannen manier achter te komen! Het is hard werken om de website op tijd startklaar te krijgen maar met onze superhulp Michiel gaat het helemaal goed komen!

Het allerleukste is natuurlijk het uitzoeken van de collecties! Zoveel moois voor jongens en meiden! We hebben rondgekeken op de Kleine Fabriek en wat super om te zien dat er zoveel keus is. Dat maakt het natuurlijk ook allemaal wel weer lastig om keuzes te maken, maar gelukkig worden er automatisch ook al wel keuzes gemaakt zonder dat wij er enige invloed op hebben. Prima! We hebben door onze eerste beurs toch 2 extra merken kunnen omarmen die we in de zomercollectie niet zouden hebben maar dus wel in de winter van 2017/2018. Skurk! Een super stoer Scandinavisch jongensmerk waar wij beiden erg enthousiast over zijn en ook zeer leuke mensen die dit merk hebben opgezet! En O’Chill, ook een gaaf merk maar dan voor meisjes! Super jurkjes, rokjes en onwijs mooie broekjes en shirts, veel leuke prints en onwijs veel te combineren! We hebben er zin aan!!!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »