Koningsdag

  • Geplaatst op
  • Door Ester
  • 0
Koningsdag

Wat een leuke start hebben wij gehad! We zijn nu bijna 2 maanden online en we beginnen het steeds meer te snappen ;-) nou ja, het is niet eens helemaal gekheid, want wat valt er veel te leren! En wat moeten onze hersenen kraken om scherp te blijven en onze mooie collectie goed onder de ogen van onze klanten te brengen!

Het weer zit nog niet mee, de leuke zomerse items kunnen nog niet volop gedragen worden en dan is jammer! Want alle kinderen staan te popelen om in de leuke shorts, shirts en jurkjes rond te huppelen! Maar we moeten nog even geduld hebben, nog heel even....want ik zie voor over 2 weken toch echt 18 graden op de teller staan, lekker een zonnetje en weinig wind en we voelen ons weer de koning te rijk!

Over de koning gesproken......KONINGSPELEN zijn alweer geweest, leuk om te zien en te horen hoe enthousiast alle kinderen zijn om met deze actieve dag mee te doen. Overal vrolijke gezichtjes, geschminkte wangetjes, oranje kleren, leuke haarbandjes, iedereen doet zijn en haar best om er zo oranje mogelijk uit te zien! Lekker ontbijten op school en dan gezamenlijk een leuke dans neerzetten die door heel Nederland neergezet word, OKIDO! Een mooie tijd met blije mensen en vrijheid! Want de kinderen hebben lekker een week vakantie of misschien zelfs wel twee weken! Alle tijd om lekker achter de computer te springen en Vlotty.nl samen met je zoon of dochter af te speuren!

We houden jullie op de hoogte via Facebook en Instagram van onze acties! Laat gerust een recensie achter op de website! Zijn er vragen of opmerkingen, wij horen het graag!!!

 

graag tot snel en geniet van alle feestelijkheden om je heen!

Lieve groet! Lonneke en Ester

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »