Feestjuh!

  • Geplaatst op
  • Door Ester
  • 0
Feestjuh!

Wauw! Wat hebben we onwijs veel geleerd al sinds we begonnen zijn met brainstormen over onze gezamenlijke onderneming. We leren elkaar steeds beter kennen (in positieve zin!) maar elke dag leren we bij over onze producten, de personen die achter de producten zitten, de kindermode industrie, de webshop, marketing, het belang van social media en ga zo maar door. Het is geen moment saai en we kunnen onze creativiteit helemaal laten gaan! We zijn blij en super trots dat we aan deze onderneming zijn begonnen, samen als Vlotty.nl! Twee weken geleden hebben we een fotoshoot gedaan met wat items van Vlotty en onze eigen kinderen, ze vonden het allemaal super leuk! Bovenaan de Blogs vinden jullie een aantal foto's van deze shoot. Afgelopen week hebben we een super leuke avond gehad met onze familie en vrienden waarbij we onze items hebben mogen presenteren aan hen! Mooi om te zien hoe enthousiast ze hierover waren, en ook super leuk voor onszelf om te zien wat we nou eigenlijk precies allemaal hebben, want we zien alles langskomen ingepakt en in dozen verpakt maar als alles klaar hangt voor de presentatie dan zijn wij toch wel even echt trots!!

De volgende dag is het gewoon weer hard werken en doorgaan want woensdag 1 maart gaan we online…….wat een moment!! Spannend, leuk, onzeker, maar bovenal zijn wij heel trots op wat we tot nu toe neer hebben gezet samen. We hebben alles getest en we hopen dat de webshop naar ieders wens zal werken! Mocht dit niet zo zijn dan horen we dat natuurlijk graag, want met feedback kunnen wij ervoor zorgen dat we een zeer optimale webshop neer gaan zetten. Jullie mogen alle feedback (zowel positief als negatief) mailen naar info@vlotty.nl

Lieve allemaal, nog heel even en dan gaan we er keihard tegenaan! En zullen wij proberen jullie goed tot dienst te kunnen en mogen zijn! Alles ligt er helemaal klaar voor……denken we……;-) we zullen vast nog tegen dingen aanlopen, maar al doende zullen we leren en blijven leren.

 

Blijf ons volgen via facebook en Instagram! Tot snel!

Lieve groet, Lonneke en Ester

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »