Bijna een jaar online!

  • Geplaatst op
  • Door Ester
  • 0

Het jaar 2017 hebben we afgesloten, 2018 is alweer een maand onderweg! Alles draait in volle toeren door! Nieuwe ideeën, nieuwe plannen, nieuwe kleding, nieuwe bestellingen, nieuwe klanten. Wat heerlijk om in deze trein mee te reizen. Maar we moeten wel wat doen om de trein op de rails te houden! En dat doen we door samen te werken, overleggen en taken verdelen. Fijn dat dat ook kan, en dat we er niet alleen voor staan! 

De wintercollectie van 2017/2018 zit ondertussen met 50% in de sale. Voor de mensen die toe zijn aan de zomercollectie.....we hebben al wat nieuwe items binnen, van O'Chill, B'Chill , Retour en Knot so Bad. Maar we hebben ook nog wat zomercollectie over van de zomer 2017, deze kan je nog steeds met 70% meepakken! Dus snuffel snel rond op onze webshop en koop nu allerlei leuke items voor leuke prijzen! 

We mogen tussen de bedrijven door ook alweer de collectie inkopen voor de winter van 2019. Leuk om weer te zien wat er allemaal op de markt komt en wat raken wij er enthousiast door! 

We hebben zin om weer verschillende party's te houden bij de mensen thuis! Gezellige avonden waar wij met trots onze kleding laten zien! Lijkt het jou ook leuk om zo'n gezellige avond met vriendinnen te hebben of buren, familie, collega's? neem gerust contact met ons op dan maken we er een leuke avond van met z'n allen! 

tot snel!! 

lieve groet, Lonneke en Ester

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »